013 590 71 29

Specialist in brandbeveiliging in Tilburg en omgeving gezocht?

LBB Brandbeveiliging heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en werkt met REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs!
Bent u op zoek naar een specialist in brandbeveiliging in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij LBB Brandbeveiliging absoluut aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in service, onderhoud en jaarlijkse controle van brandblusmiddelen, noodverlichting en droge blusleiding conform de laatst geldende NEN-normen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van brandblussers, brandslanghaspels, blusdekens, rookmelders en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel dan direct voor een vrijblijvend gesprek met 013-5907129!

Service & onderhoud >

Waarom voor LBB brandbeveiliging kiezen?

Allereerst beschikt LBB brandbeveiliging over ruim 15 jaar aan opgedane kennis en ervaring op het gebied van preventie en brandbeveiliging en werken wij uitsluitend met REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Daarnaast bieden we interessante onderhoudscontracten met een hoog service level. Zo garanderen wij een optimale werking van uw brandbeveiligingsmiddelen. Bovendien kunnen we dankzij een betrouwbaar netwerk van leveranciers hoogwaardige producten tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding leveren. Hierdoor bespaart uw organisatie op brandveiligheid.

Vele bedrijven gingen u voor

Of het nu gaat om het aanbrengen van noodverlichting, het hervullen van uw blusmiddelen, de controle van uw EHBO-koffer of het verstrekken van een BHV cursus, LBB brandbeveiliging helpt uw bedrijf in de regio Tilburg met al uw preventie- en brandveiligheidsvraagstukken. Vele bedrijven gingen u naar volle tevredenheid voor. Dus heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan nu met 013-5907129 of stuur een bericht naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved