013 590 71 29

Schuimblusser ( Fluorvrij )

Niet voor niets worden de schuimblussers in steeds meer situaties toegepast. Schuimblussers zijn vrijwel overal inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk en effectief. Bovendien is de nevenschade nihil en wordt het milieu door de blusstof niet of nauwelijks belast.

De schuimblussers zijn verkrijgbaar in 2, 6 en 9 liter. De vorstvrije schuimblussers zijn ook te verkrijgen in 2, 6 en 9 liter. Schuimblussers zijn inzetbaar bij brandklasse A en B.

Fluorvrije Schuimblussers
Nu 100% (PFAS) fluorvrij !

De PFAS vrije sproeischuimblusser is de brandblusser van de toekomst. Net als gewone sproeischuimblussers, is deze brandblusser in veel situaties inzetbaar. Het verschil is echter dat de PFAS vrije schuimblusser geen milieuschade veroorzaakt. Deze brandblusser is namelijk gevuld met een volledig biologisch afbreekbaar schuim, in tegenstelling tot de chemische fluorverbinding die in de gewone schuimblussers wordt gebruikt.

Het verbod op gewone PFAS-houdende schuimblussers in de komende jaren is onvermijdelijk. Wees dit verbod voor en kies nu voor een milieuvriendelijke brandblusser zonder PFAS.

 

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved