013 590 71 29

Onderhoud aan blusmiddelen in gemeente Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk laten verrichten?

LBB Brandbeveiliging keurt draagbare en verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels conform de laatst geldende NEN-normen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud aan al uw blusmiddelen voor uw bedrijf in Tilburg? LBB Brandbeveiliging draagt op deskundige wijze zorg voor het onderhoud, de service en het keuren van al uw blusmiddelen conform de laatst geldende NEN-normen. Meer details over onderhoud en controle vindt u op onze pagina over de controle van blusmiddelen. Wilt u direct uw vragen stellen of bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 013-5907129!

Service en onderhoud >

Waarom onderhoud aan uw blusmiddelen door LBB Brandbeveiliging?

LBB Brandbeveiliging beschikt over brede expertise op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen. En met meer dan 15 jaar aan opgedane kennis en ervaring binnen het bedrijfsleven mochten wij werken voor mooie bedrijven als Landal Greenparks, Cofely, MAN en diverse gemeentes. Daarnaast is LBB Brandbeveiliging REOB gecertificeerd, evenals al onze onderhoudsmonteurs. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale dienstverlening en een hoog servicelevel.

Totaalaanbieder in brandveiligheid

Of het nu gaat om service, keuring of het het onderhoud aan blusmiddelen voor bedrijven in de regio Tilburg, het verstrekken van BHV-cursussen, het aanbrengen van noodverlichting of het opstellen van een ontruimingsplattegrond, wij maken het mogelijk. Dit alles tegen de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat uw bedrijf of organisatie aanzienlijk op de kosten van brandveiligheid bespaart. Wilt u meer weten over onze diensten of producten? We staan u graag persoonlijk te woord via 013-5907129 of info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved