013 590 71 29

Lithium-ion brandblusser ( F-500 )

Lithium brandblussers zijn de enige brandblussers met toevoeging die veelvuldig zijn getest en uitermate geschikt zijn bevonden voor het blussen van Lithium-ion batterijen.

Toename elektrische apparaten en E-Bikes 

De sterke toename van het aantal elektrische apparaten zoals laptobs en telefoons en E-Bikes, heeft een probleem blootgelegd waarvoor, tot nu toe, in de praktijk geen adequate oplossing voorhanden was. Het blussen van een brand van Lithium-ion batterijen. Deze Lithium-ion batterijen kunnen spontaan ontbranden of zelfs ontploffen. Dit kan worden veroorzaakt door overladen, beschadiging en oververhitting.

De Lithium brandblusser heeft een extreem snel koelend effect, op deze manier kan een brand bij Lithium-ion batterijen het best geblust worden.

Zijn verkrijgbaar in 6 ltr en 9 ltr. De Lithium brandblusser is geschikt voor brandklasse A.

Onze Lithium blussers voldoen aan de NTA 8133 test. NTA 8133 is de eerste publicatie die gaat over accu's met beperkt vermogen tot 600 Wh. Denk hierbij aan oplaadbare accu’s voor draagbare elektronica zoals smartphones en laptops, elektrisch handgereedschap, huishoudelijke apparaten, draagbare medische apparatuur, speelgoed, radiografisch bestuurbare objecten, drones en fietsen.

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved