013 590 71 29

Het keuren van blusmiddelen in gemeente Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk

LBB Brandbeveiliging is dé specialist op het gebied van onderhoud, service én keuring van brandblusmiddelen!

Wilt u voor uw bedrijf in Tilburg en omgeving uw blusmiddelen laten keuren? LBB Brandbeveiliging is gespecialiseerd in brandpreventie, brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen. U kunt bij ons dan ook terecht voor het keuren van draagbare en verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels. Vanzelfsprekend voeren wij deze keuringen uit conform de laatst geldende NEN-normen. Wilt u meer weten over keuren of heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Vraag deze dan nu aan door te bellen met 013-5907129!

Keuren blusmiddelen >

Waarom uw blusmiddelen door LBB Brandbeveiliging laten keuren?

LBB Brandbeveiliging is een REOB-erkend onderhoudsbedrijf dat uitsluitend met uiterst deskundige en gediplomeerde onderhoudsmonteurs werkt. Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan opgedane kennis en ervaring in het vak binnen het bedrijfsleven. Niet voor niets mogen we klanten als Landal Greenparks, Cofely, MAN, diverse gemeentes tot onze klanten rekenen. LBB Brandbeveiliging garandeert bovendien een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en een optimale dienstverlening.

Van keuring tot cursus

Als u op zoek bent naar een totaalaanbieder op het gebied van brandveiligheid, dan bent u bij LBB Brandbeveiliging absoluut aan het juiste adres. Naast het keuren van blusmiddelen voor bedrijven uit de regio Tilburg, verzorgen wij ook BHV-cursussen, installeren we noodverlichting, stellen we ontruimingsplattegronden op en nog veel meer. Wilt u weten hoe we u precies van dienst kunnen zijn of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Maak dan nu een afspraak en bel met 013-5907129 of stuur een bericht naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved