013 590 71 29

Droge blusleiding in Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch laten controleren?

LBB Brandbeveiliging voert deskundige controles uit conform de laatst geldende NEN-normen!
Beschikt uw gebouw of bedrijfspand over een droge blusleiding? Dan moet deze conform NEN-norm 1594-2006 jaarlijks worden gecontroleerd en om de vijf jaar worden beproefd. Een goed werkende blusleiding is bij een brand namelijk van groot belang om het bluswater zo snel mogelijk bij de brandhaard te krijgen. LBB Brandbeveiliging voert deze controles uit op deskundige wijze en conform de laatst geldende NEN-normen. Wilt u direct een afspraak maken om uw droge blusleiding te laten controleren? We staan u graag te woord via 013-5907129!

Onderhoud droge blusleidingen >

Waarom uw droge blusleiding door LBB Brandbeveiliging laten controleren?

LBB Brandbeveiliging is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van onderhoud, service en keuring van brandblusmiddelen, noodverlichtingen en droge blusleidingen. Daarnaast zijn we een door het KIWA/NCP erkend REOB onderhoudsbedrijf  Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief onderhoud. Voor meer inhoudelijke informatie over de periodieke controle van droge blusleidingen kunt u een kijkje nemen op onze service en onderhoudspagina.

Allround specialist in brandveiligheid

Naast het controleren van droge blusleidingen kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van diverse brandblusmiddelen en brandveiligheidsartikelen, het verstrekken van BHV cursussen en het opstellen van ontruimingsplattegronden. Als allround brandveiligheidsspecialist werkte LBB Brandbeveiliging eerder voor MAN, Landal Greenparks, Cofely en diverse gemeentes. Wilt u weten wat LBB Brandbeveiliging voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door te bellen met 013-5907129 of te mailen naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved