013 590 71 29

Studentenhuis laten controleren op brandveiligheid in Tilburg ?

Bij studentenhuizen kom je soms levensgevaarlijke situaties tegen.
Studentenhuizen hebben een slechte reputatie als het om de brandveiligheid gaat. Naar aanleiding van het Bouwbesluit 2012 controleren gemeentes zoals bijvoorbeeld Tilburg actief op brandveiligheid. LBB Brandbeveiliging heeft meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring met het keuren van brandveiligheid in studentenhuizen!

Meer informatie >

LBB kan uw studentenhuis brandveilig maken

LBB richt studentenwoningen in voor de brandveiligheid conform de wettelijke eisen.

Wij kunnen (draadloos) doorgekoppelde rookmelders installeren conform NEN2555 en brandblusmiddelen conform NEN 2559.

Alle wooneenheden, de gezamelijke keuken, vluchtroutes en andere (risico) ruimtes moeten voorzien worden van doorgekoppelde rookmelders conform NEN 2555.

In iedere bouwlaag waardoor een gezamelijke vluchtroute voert en in de gezamelijke keuken moet een goedgekeurd blustoestel van 6 liter schuim of 6 Kg poeder aanwezig zijn.

Rookmelders en brandblusapparaten controleren in uw studentenhuis

Verhuurders hebben een belangrijke taak er voor te zorgen dat het gebouw op veilige wijze gebruikt kan worden voor kamerverhuur. Dat gaat deels om zaken zoals het plaatsen van rookmelders en controle daarop en het elk jaar laten onderhouden van de brandblusapparaten.

Voor het controleren van de brandbeveiliging op studentenkamers is LBB Brandbeveiliging u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, werken uitsluitend met gediplomeerde monteurs en zijn een REOB-erkend onderhoudsbedrijf. LBB Brandbeveiliging keurt uw blussers dan ook conform de laatst geldende NEN-normen. Evenals doorkoppeling van rookmelders conform NEN 2555. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale werking van uw brandblusmiddelen en rookmelders. Bent u geïnteresseerd om een brandbeveiligingscheck te laten uitvoeren of wilt u een offerte ontvangen? Bel dan nu geheel vrijblijvend met 013-5907129 of mail naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved