013 590 71 29

Wilt u een brandslanghaspel kopen in Tilburg en omgeving?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor de aanschaf van brandslanghaspels voor uw bedrijf in de omgeving van Tilburg? Dan helpt LBB Brandbeveiliging u graag verder. Wij leveren een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande brandslanghaspels die direct operationeel zijn. Onze brandslanghaspels voldoen aan de NEN-EN 671-1 norm en zijn voorzien van het Kiwa keurmerk. Kijk op onze productpagina voor meer details over de verkrijgbare modellen. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct bellen met 013-5907129!

Brandslanghaspels bekijken >

Waarom een brandslanghaspel bij LBB Brandbeveiliging kopen?

Om mee te beginnen leveren wij brandslanghaspels in verschillende bladmaten, diameters en lengtes. En als er aan het interieur van uw gebouw hoge esthetische eisen worden gesteld, kunnen wij de brandslanghaspels netjes voor u in mooie haspelkasten verwerken. Tevens is LBB Brandbeveiliging een REOB erkend onderhoudsbedrijf en werken wij uitsluitend met gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Zo bent u altijd van een hoogwaardige dienstverlening verzekerd.

Kopen, keuren én onderhouden

Niet alleen kunt u bij LBB Brandbeveiliging terecht voor het kopen van brandslanghaspels, wij verzorgen ook keuringen en onderhoud conform de NEN-EN 671-3 norm. Natuurlijk kunnen we dit voor al uw brandblusmiddelen doen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het controleren van noodverlichting, het opstellen van ontruimingsplattegronden, het verstrekken van BHV-cursussen en nog veel meer. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Bel dan nu met 013-5907129 of mail naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved