013 590 71 29

Wilt u een brandblusser kopen in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk?

LBB Brandbeveiliging heeft ruim 15 jaar ervaring met de verkoop van brandblusmiddelen!
Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige leverancier van brandblusmiddelen? Voor het kopen van brandblussers in de buurt van Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk bent u bij LBB Brandbeveiliging absoluut aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan schuimblussers, poederblussers, vetblussers en diverse andere brandblusmiddelen. Op onze productpagina vindt u een gedetailleerd overzicht van alle leverbare brandblussers. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor onze producten kunt u bellen met 013-5907129!

Brandblusser nodig >

Waarom brandblussers kopen bij LBB Brandbeveiliging?

LBB Brandbeveiliging is al meer dan 15 jaar allround specialist in onderhoud, service, keuring en verkoop van brandblussers. Als REOB-erkend onderhoudsbedrijf werken we altijd conform de laatste NEN-normen en weten we precies waar brandblussers aan moeten voldoen. En ook als het gaat om de installatie van uw brandblusmiddelen werken wij uitsluitend met REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Zo komt u bij een controle van de brandweer nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Totaalpakket aan brandveiligheidsartikelen

Of u voor uw bedrijf in de omgeving van Tilburg op zoek bent naar brandblussers of andere producten op het gebied van brandveiligheid, LBB Brandbeveiliging helpt u graag op deskundige wijze verder. Zo kunt u bij ons terecht voor verbandtrommels, BHV cursussen, ontruimingsplattegronden, noodverlichting en nog veel meer. Wilt u graag weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op door te bellen met 013-5907129 of een bericht te sturen naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved