013 590 71 29

Uw brandblusser laten keuren in Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek of Oisterwijk?

LBB Brandbeveiliging is dé specialist in service, onderhoud en keuren van brandblussers!
Zoekt u een betrouwbare partner die op deskundige wijze uw brandblussers keurt? LBB Brandbeveiliging helpt bedrijven uit de regio Goirle en Tilburg met service, onderhoud en het keuren van brandblusmiddelen. Dit gebeurt conform onderhoudsnorm NEN2559, uitgevoerd door REOB gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Dit maakt een keuring voor u als opdrachtgever volledig transparant, zodat u precies weet wat er gebeurt en waarvoor u betaalt. Meer weten? Bel dan nu geheel vrijblijvend met 013-5907129!

Service & onderhoud brandblusmiddelen >

Waarom uw brandblussers door LBB Brandbeveiliging laten keuren?

Om mee te beginnen heeft LBB Brandbeveiliging meer dan 15 jaar aan opgedane kennis en ervaring met het keuren van brandblussers, brandslanghaspels en verrijdbare blustoestellen voor bedrijven in de omgeving van Tilburg. Tevens is LBB Brandbeveiliging een REOB-erkend onderhoudsbedrijf. Bovendien kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijke onderhoudscontracten met een hoog servicelevel. Op deze manier is de optimale werking van uw brandblussers gegarandeerd.

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Voor diverse bedrijven uit de regio Tilburg (en daarbuiten) verzorgde LBB Brandbeveiliging de keuring van brandblussers naar volle tevredenheid. Zo mochten we onder andere werken voor MAN, Landal Greenparks, Cofely, Brandweer Midden en West-Brabant en diverse gemeentes. Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Bijvoorbeeld over hoe een keuring verloopt of wat de mogelijkheden van een onderhoudscontract zijn? Dan staan we u graag telefonisch te woord op 013-5907129 of per e-mail via info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved