013 590 71 29

Wilt u een blusser kopen in Tilburg en omgeving?

LBB Brandbeveiliging levert kwalitatief hoogstaande producten tegen zeer concurrerende prijzen!
Zoekt u een betrouwbaar adres voor het kopen van blussers in Tilburg en omgeving? LBB Brandbeveiliging helpt u graag verder. Door continu te investeren in een duurzaam netwerk van leveranciers kunnen wij kwalitatief hoogstaande blusmiddelen tegen zeer concurrerende prijzen leveren en ons aanbod blijven verbreden. Zo kunt u bij ons terecht voor vetblussers, schuimblussers, poederblussers en diverse andere blusmiddelen. Wilt u meer informatie over onze producten of bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte? Bel dan direct met 013-5907129!

Bekijk onze brandblussers >

Daarom koopt u een blusser bij LBB Brandbeveiliging!

Om mee te beginnen is LBB Brandbeveiliging al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in service, onderhoud, keuren en verkoop van blussers aan bedrijven in de omgeving van Tilburg. We kunnen uw blusmiddelen dus ook periodiek controleren, onderhouden en eventueel bijvullen. Daarnaast zijn we een REOB-erkend onderhoudsbedrijf en werken we uitsluitend met gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale dienstverlening.

Blussers en meer

Natuurlijk kunt u bij LBB Brandbeveiliging niet alleen terecht voor de aanschaf van brandblussers. Wij bieden een breed scala aan brandveiligheidsartikelen zoals rookmelders, blusdekens, EHBO-koffers, impregneermiddelen, noodverlichting en nog veel meer. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u graag meer informatie over onze producten of heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 013-5907129 of per e-mail via info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved