013 590 71 29

Uw blusser laten keuren in Tilburg en omgeving?

LBB Brandbeveiliging heeft meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring met het keuren van brandblussers!

Voor het onderhoud, service en keuren van uw blussers in de omgeving van Tilburg is LBB Brandbeveiliging u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, werken uitsluitend met gediplomeerde monteurs en zijn een REOB-erkend onderhoudsbedrijf. LBB Brandbeveiliging keurt uw blussers dan ook conform de laatst geldende NEN-normen. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale werking van uw brandblusmiddelen. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan nu aan en bel met 013-5907129!

Meer over brandblussers keuren

Daarom uw blusser door LBB Brandbeveiliging laten keuren!

Met meer dan 15 jaar aan opgedane kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid is LBB Brandbeveiliging een uiterst betrouwbare keuze gebleken als het gaat om het keuren van blussers. Diverse bedrijven uit de regio Tilburg, waaronder Cofely, MAN, Landal Greenparks en diverse gemeentes, maakten naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten. Niet in de laatste plaats vanwege onze gecertificeerde werkwijze, deskundige professionals en hoge mate van service. Bovendien denkt LBB Brandbeveiliging altijd met u mee over het zo kosteneffectief mogelijk inrichten van uw brandveiligheid.

Service, onderhoud en keuren

Naast het verrichten van keuringen van brandblussers voor bedrijven uit de regio Tilburg, kunt u bij LBB Brandbeveiliging ook terecht voor service en onderhoud aan droge blusleidingen, noodverlichting en EHBO-koffers. Ook als het gaat om de verkoop van professionele blusmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Dus wilt u meer weten over onze producten, een brandbeveiligingscheck laten uitvoeren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan nu geheel vrijblijvend met 013-5907129 of mail naar info@brand-beveiliging.nl!

© LBB Lavrijsen BrandBeveiliging All rights reserved